Gamle intra-beskeder på Aula kan ikke slettes
Private beskeder, som lærere har fået overført fra Skoleintra til Aula, kan ikke slettes i Aula. Her slettes data automatisk 15 måneder efter, at en elev har forladt skolen. Det har kun været meningen, at beskeder, der var relateret til elever, skulle flytte fra Skoleintra til Aula. Altså ikke medarbejderes private beskeder. "Vi kan kun beklage, hvis vores vejledning ikke har været tydelig nok, og man enkelte steder ikke har fået ryddet grundigt nok op i de private beskeder", siger Henrik Kirkeskov fra Kombit til Skoleliv.
Gamle intra-beskeder på Aula kan ikke slettes
Vi har lavet en ny flot platform. Desværre kunne vi ikke flytte de gamle profiler, så hvis du vil kommentere en artikel, skal du oprette en profil. Og er du ny i debatten – så velkommen til. Tjek eventuelt vores retningslinjer for debatten.
Tak fordi du deltager.